Maj 16, 2012 - A Good Week

Sista veckan va nästan helt perfekt. Började såklart med den vanliga tortyren som varje måndag. I åtanke av min syster ska jag inte nämna mer om det. Resten av dagen var jag också som vanligt lite halvborta.
Under tisdagen hände inte å mycket. Jobbade nästan hela dagen. Mer spännande hände inte den dagen.
På onsdagen åkte jag å Ida på en utflykt till Frankfurt till Carros jobb på Tiger Palace. Det är som en cirkus för vuxna. Det betyder utan djur. Föreställningen var megacool. Med Sandy-tvillingarna som stod på varandras huvuden, den äldsta clown jag nånsin sätt som ändå på nåt sätt var rolig och den jonglerande Vanheden!:P Sen det som jag å Ida tyckte var bäst av allt. Värdinnan för hela kvällen var Liliane Montevecchi. För er som inte vet vem hon är kan jag berätta att hon gjort filmer med Elvis, Jerry Lewis och Marlon Brando. Men människor i min generation känner nog mest igen henne från filmen How to lose a guy in 10 days. Där spelade hon den rika fru DeLauer som styr den största delen av diamantindustrin.
Varken jag eller Ida trodde det från början att det möjligen kunde va hon. Men min första kommentar när hon klev upp på scenen var ändå "Ladies frrrrrrost yourselfs". :P Vi blev alla megachockade när vi senare googlade på det å insåg att det verkligen va hon.


Sen på fredag var jag hundvakt åt Armin å Lendita. Jag fick låna deras hund Sami hela dagen. Som planerat så gick vi en långpromenad upp till spiegels-lust-turm. Vi var ute nästan i 3½timme. Sami drog mig upp för nästan hela berget. Vi hade också megatur med vädret. Precis när vi kommit upp under tak så började det störtregna. Så vi stannade kvar där å jag tog en fika medans Sami charmade personalen så pass att de ville ta med honom hem. Sen när vädret klarnade upp tillräkligt för att ta kort tog vi lite kort över tornet å Marburg innan vi sedan började pallra oss hemåt. Väl hemma så slocknade vi båda nästan direkt på min säng. Sami övertog nästan hela min säng. Där stannade han tills det var dags för middag men sen bar det direkt av till sängen igen för honom.









Nån är jättetrött....

Sen på lördan så hade jag å Ida gjort upp att vi skulle ta med Ale på sin första cirkus.
Vi hade megatur att vi träffade Nicole utanför som gav oss två presentkort så att vi bara behövde betala 16€  för våra biljetter istället för 20€ per styck.





Ale var riktigt peppad inför cirkusen. Mittunder allt så somnade han när clownen kom ut. Men när kamelerna och hundarna kom ut blev han så glad att han dansade i Idas knä.

Sedan avslutade vi kvällen med en middag på A Casa Nostra.









Ale vägrade somna under middagen så vi hade fullt upp med att hålla honom okuperad. Jag svär den pojken kommer bli en fotomodell nån dag. Såfort det fanns en kamera inom hans räckhåll så vände hans sig dit å log eller gjorde nån annan rolig grimas. Så när han blir en stor känd modell kom ihåg att det var här ni läste det först!!!
Allmänt | | Kommentera |
Upp