Muchas gracias Antonio y Magda

Mycket jobbig dag idag på skolan. Tack vare att det är valborgs å att våra lärare är underbara ibland så hade vi bara två lektioner. Men en av dem var Megajobbig.  Vi skulle ju som jag nämnt att jag skulle hålla ett tal på engelska lektionen idag. Jag var inte så bra förbered som min lärare tror. Jag var vaken till kl.3 för att skriva klart talet och vaknade kl.6 för att finputsa det lite och hitta bra bilder till.
Talet skulle räcka i ca 5 minuter vilket jag tror jag klarade å gick lite över. Jag var meganervös men som tur var var det bara Rinsén å Christel åsså Maria (läraren) såklart som var där å skulle lyssna.
Efter talet tog Maria ut oss en å en för att säga vad hon tyckte å eventuellt diskutera lite grejs.
Det hon sa till mig var typ:
-Johanna det går alltid att peta i saker. Det här talet var bra! Ska jag peta så var det bara några gramatiska fel. typ att du sa is istället för was. Men det är allt jag kan klaga på. Du var bra förbered och allt flöt på bra. Det skulle vara konstigt om jag inte satte MVG på detta så därför får du ett MVG.

Men jag kan inte ta åt mig all ära själv för detta MVG. Både Magda å hennes spanska vän Antonio har hjälpt mig übermycket. Och för att Antonio ska fatta: Muchas gracias Antonio!!!!! 

Nu ska jag sova lite så jag orkar fira valborgs ikväll med mina polers i Ursviken.

                                                                                                                                                                      Buenas Noches!!
                                                                                                                                                                      Hasta Luego!!!!

Allmänt | | En kommentar |
Upp