Åsna, grillat, sanningar och en liten jävla stukning.

Igår var det dags för den efterlängtade klassfesten hos Jullefjutt.
Var helt underbart. Synd bara att fem i klassen inte kunde komma :(
Vi började med att ha ett prov i näringslära på skolan som gick ganska bra. :)
Sedan tvärfor jag hem innan det var dags att möta upp Frida, Julle, Verre, Rinsén och Anna på ICA å handla lite sallad, dricka, sticky-cake och chips. Näe Fridiho man ska inte packa allt tungt i en påse. ;P
Sedan åkte vi, alla utom Julle & Verre som åkte med bussen med Rinsén för att hämta upp Lindström och köra till Julle för att förbereda innan grabbarna kom.
Men näe Matte det tar inte 2-3 timmar att öppna två förp. potatisgratäng och hacka lite sallad. Sedan så svarar man i telefon när nån ringer!!!
Men när de väl kom vågade de inte kliva ur bilen, antar att de var rädda för folket i Medle och att de kört fel. Eller så var de helt enkelt rädda för Jullefjutts fruktskål. Inte för att de är nåt att vara rädda för direkt.
Sedan grilla vi vårt medtagna kött, bra att du tyckte om älgköttet Frida. Sorry Slampa(EMO) att jag tappa ner lite kassler åt dig i kolen.
Efter middagen såg vi på djuren igen, vi tjejer hade redan sett dom en gång. Anna var en megaturist och tog kort på alla djur, speciellt åsnan.
Btw ja Niklas man kan klappa hästar. Å Matte hunden kommer inte att äta upp dig!!!!
Sedan var det dags för lite sticky-cake eller kladdkaka som svenskar säger. Mums, synd bara att man mådde lite dåligt å inte kunde äta varken mycket mat eller efterrätt.
Sedan satte vi oss ner i soffan å prata lite om det ena å det andra(sånt som INTE FÅR nämnas här).
Körde också lite sanning eller konsekvens...fast det blev bara sanning typ, bara EMO å Linnea valde konsekvens en gång var.
Fick veta mycket saker om folket som jag inte visste förrut.
Emil gjorde en väldigt fin dans också när han fick veta att  vi köpt Sourcream and onion chips.
Hela kvällen otroligt rolig, minns inte när jag skrattat så mycket förrut.
Jag ser framemot torsdag när vi går ut å ska ner på kyrkholmen å köra lite "jag har aldrig" ;P
Vi får ju även sommarlov på torsdag. Känns både bra å dåligt.
Jag älskar ju sommar å lov men jag kommer att hata att vara borta från min underbara klass hela sommaren.
Idag när jag skulle hem från stan till Kvarnis så klev ja av bussen i Btk och trampade snett på nåt vis så att jag typ stuka foten.....AAAAJJJJJ!!!!
Ligger nu hemma i soffan med foten lindad i högt läge å ser på OS-kval i handboll. Sverige-Argentina. Sverige å Doder äger!!!!
Allmänt | | En kommentar |
Upp