29 Juli Konsum

Vaknade som vanligt FÖR tidigt. Startade DT som inte riktigt tyckte om mig idag. Han var väldigt seg och svår idag. Men min gissnign är att han sov å var tvungen att vakna till innan han kunde köra på ordentligt. Jag skulle inte heller vilja bli väckt 5:15 nästan varje morgon för  att köra 2 mil i kylan.
Började städa som vanligt. Allt flöt på relativt bra. Vid 10 så sa min chef Tobias att jag gärna fick stanna kvar å ställa in lite varor. Det gick väl sådär. Jag är inte så bra på vad allt kostar å vars allt finns. Men som tur är så finns det ju annan personal (t.ex. min syster å mor) som kan nästan allt.
Vid 11 fick jag lunch. Satt å diskuterade film(Batman, Ace Ventura) å skådespelarna Johhny Depp, Leonardo DiCaprio, Heath Ledger, m.m.
Vid 14 fick jag äntligen fara hem. Var megatrött.
När jag kom hem så fick jag sova ett tag. Efter det pratade jag med min syster Emelie om morgondagen när vi ska se film tillsammans i härbre. Jag längtar!
Efter jag lagt på luren fick jag ett samtal....av Emelie. Hon å hennes syster Elin skulle fara to the beach å ta sig ett dopp.
Så jag hänkade. Vi träffade Martin eller Martap som vi kallade honom under högstadiet. Han var där med sin far å sin hund, Zorro.
Det var riktigt skönt att få bada. Å det var ganska varmt i vattnet också.
Tack systrar för en underbar avslutning på denna kväll. Jag ser fram emot imorr'n.
Ska nog se en liten film nu å försöka  sova lite. Ska upp tidigt imorr'n igen. Som tur är det snart över. Nästa tisdag är min sista dag....JIPPI!!
Buenas noches:)
Btw bara 2 veckor kvar nu tills Antonio kommer till Kvarnbyn:D

Allmänt | | Kommentera |
Upp