Damien Rice, Bil

Har inte hänt så mycket idag. Började med lite religion. Jag å Emelie jobbade med vårt arbete om hare krishna.
Blev inte så mycket gjort egentligen. Vi läste mest på tidningsartiklar på internet.
Sedan satte sig jag å Christel ner vid flygelnvid våra skåp. Jag sjöng å hon spelade och sjöng Damien Rice's låt 9 crimes.
Sedan hade vi en kort samhälls och lite lunch. Sen bar det av till flygeln igen. Förhoppningsvis ska vi kunna hela låten med stämmor, höjningar och allt innan vi går ut 3:an.
Som sista lektion var det svenska. Som vanligt hade vi dagisfröken Maria Logardt. Nu ska vi göra ett arbete som vi redan gjort i 2:an igen bara för att hon tyckte det och för att hon inte var vår lärare då.
Efter vi slutat bar det av till trafikskolan igen. Gjorde ett test på datorn å sen var dags att köra lite bil med Andreas.
Han tyckte det gick bra. Jag höll inte riktigt med honom. Jag tyckte jag missa allt som han försökt lära mig men han sa att han kände sig säker när han åker med mig. Får väl lov att tro på hans ord. Märkte också att idag försökte han störa mig genom att öppna å stänga rutan flera gånger, smsa med sina vänner och stänga av och he på radion ett flertal gånger. Jag blev lite distraherad första gången han öppna rutan så jag missade när trafikljuset slog om till grönt. Men kom på mig ganska snabbt igen och körde vidare.
När jag sen lämnade trafikskolan var mina ben som sönderkokt spagetti.
Kom sedan på när jag skulle boka körlektioner att det är inte länge kvar tills jag fyller år. 18 här kommer jag.
Hela dagen har jag haft denna låt på hjärnan. En mycket bra låt!
 En annan av Damien Rice's låtar.
Cold Water. Videon kommer från grey's anatomy som börjar imorr'n kl.21 på kanal 5 :D
Allmänt | | Kommentera |
Upp