Sista veckan!

Ja då har sista veckan börjat av vår resa till Vasa. på lördag bär det av hemåt igen till Sverige där vi har god mjölk och billig mat. Ska bli skönt att komma hem till min egen lägenhet igen. Kan inte direkt säga att jag kommer att sakna en massa med Vasa. Det enda jag kan komma på nu är Marit, Anu och Anne. De är de tre lärarna som verkligen engagerat sig i hur vi har det här. Nina däremot som har som uppgift att verkligen ta hand om oss verkar helt glömt bort att vi existerar. Just nu så bryr hon sig bara om Tajtaja(skills-championship) och några elever från Laholm. Skulle jag vara hennes chef så skulle jag typ avskeda henne. Vi ringde t.om. till henne en gång och frågade om hon planerat nåt åt oss under föregående och denna vecka. Hennes svar? -"Näe jag har inte tid att planera för er nu för att jag har så mycket med Tajtaja och andra elever som kommer hit nästa vecka(denna vecka)."
Varför ta hit oss nu när de uppenbarligen inte har tid med oss?!
Men Marit och Anu har verkligen varit änglar. De försöker iaf ta med oss ut så att vi inte behöver sitta inne hela dagarna och titta på film. T.ex. Marit skjutsade ut oss till centrum på fredagkväll och hämtade oss efter några timmar för att hon tyckte att vi skulle få gå ut och ta en öl. Sedan på lördan så kom Anu och skjutsade oss till en konstutställning där Marit väntade på oss med mat och biljetter till själva utställningen. När vi sett på tavlorna så lagade hon pasta med tomatsås och hallomiost. Efter det fick vi också våfflor med grädde och sylt på. Och sedan också lite glass.
Efter att vi ätit oss riktigt mätta så åkte vi till Anus hus. där fick vi träffa hennes man och hennes 4 papegojor. De var riktigt söta,(fåglarna alltså.)
Vi fick låna lite filmer av Anu också som vi ska se nån kväll på min dator. Det kan bli riktigt kul.

Nu ska vi snart fara för att äta lite middag med eleverna som kommit från Laholm idag. Hoppas de är trevliga prickar.

Hade de godis så ses vi på lördagkväll.

Allmänt | | Kommentera |
Upp