Station 8

Annandan började lite för tidigt. Packade ihop mina saker för att dra till Burträsk när Magda sluta.
Övningskörde in till Burträsk med pappa å sen bytte jag bil å åkte in med Magda i Mattes bil till staan. Väl framme i staan drog jag ut på rean å köpte en ny topp till kvällen.
Kl.19:30 var jag nere på busstationen med Anna å Frida. Vi skulle till Alhem till en förfest hos en kille som hette Anton. Tydligen kände Rinsén honom. Han var väldigt lik Drew Seeley. Inte mycket fel.


När vi gått från Centrum till Alhem å kommit fram till Antons hus var ingen hemma. Så vi stod där å väntade. När han kom dit så var han tvungen att fara igen för att skjutsa sin mormor/farmor till nåt place. Übergulligt.
När vi sedan skulle fara så skulle de som hade cyklar så klart cykla så jag, Frida å Anna åka på varsin pakethållare. Jag å min skjuts kom iväg lite senare än de andra å han tog en lite annan väg. Slutade med att den väg han trodde var sandad verkligen inte va det å vi föll hårt ner i den kalla, blöta, hårda isen.
Så vi gick mesta delen av vägen istället. Fick då veta att han, Linus har en stuga i en by nära mig.
Å också att "Drews" Antons mormor å morfar har en stuga i min by, Kvarnbyn å att han brukar vara hä varje sommar.

Men nog om det. När vi kom fram till Station 8 var det megalång kö. It took FOREVER to get in. Men väl inne så dansade å drack jag, Frida, Anna å Rinsén. Var megakul.
Träffade också en massa folk som jag inte sett på evigheter. T.ex. Emelies klass å Nicko som alla hade samma fråga: Var är Emelie? Är hon här med dig?
Svar: Nej! Emelie dricker ju inte!

Just innan kl.2 drog vi till Subway för att ta en mumsig subie. Tastie!
Sen bar det av hem till lägenheten å sängen.

Allmänt | | Kommentera |
Upp