En bra helg!

Emmet: -Dating an older woman, Hot!
hihihi....klockrent Emmet förutom det faktum att Edward är 109 och Bella bara 18 men men...
Helgen som började på torsdag har varit bra för första gången på länge.
Tog ledigt från mina jobb förutom skeppet på fredagen....åkte in till pite å köpte lite julklappar...Näe magda jag har inte tänkt säga eller skriva vad jag köpte så blir det ju ingen överraskning!
Eftersom jag inte känner många i pite så gick jag själv mestadels hela dagen. Men vid slutet av dagen mötte jag upp med Frida å hennes mamma. Det va übernajs. Vi gick å åt god mat på thaigarden å pratade om en massa pojkar å regler i relationer. Det var hur kul som helst, men ni skulle nog inte fatta så mycket om jag skrev ner reglerna här.
Efter ett tag drog vi till skeppet å pratade med Ullis å Harriet. De hade ingenting att göra så vi satt mest å drack kaffe å pratade på.
Sen var det äntligen dags!! Vi for till bio:n och jag fick äntligen se min man igen.
OMG!!! Filmen var underbar! Jag måste däremot varna er att jag kan vara lite partisk i den frågan eftersom Edward är halvnaken i en av scenerna.
Frida å Ullis tyckte jag va dum i huvudet, vilket jag kanske är vem vet? Jag hade två halsband med silverhjärtan på dessa var jag tvungen att bita på när Edward visades på duken. När de tände ljuset(för tidigt för min smak) märkte jag att det var bitmärken på båda hjärtana. Oops! ;P Jag får inte berätta så mycket om filmen just nu eftersom Emelie, Candy & Linnea antagligen skulle slå ner mig dåe eftersom de inte sett den än. Men den var underbar!
Fredan va en konstig dag. jag vaknade 20 minuter efter att jag egentligen skulle vara på jobbet å fick stressa som en dum. När jag kom dit trodde jag att det var lördag, en känsla som följde mig hela dagen.
En annan känsla följde både mig å Frida hela dagen också, smärta!
Vi vet fortfarnade inte varför den va där å varför den va så stark å den vägrade försvinna.

Den riktiga lördagen drog med sig känslokaos. Jag kände lycka å smärta, stress å lugn allt på samma gång.
På kvällen for jag, Candy å Emelie in till Ume(å);P för att se Magnus Betnér. Linnea du va saknad gumman! Han var überrolig å jag tror vi alla höll på att dö av skratt. Fick även se Magnus dotter som sprang ut på scenen innan föreställningen för att hon ville visa rumpan...Efter showen fick vi hans autograf på lite dvd:er å biljetter å sen blev det pringles hela vägen mot HAPARANDA inte Sundsvall:D
Allmänt | | Kommentera |
Upp