Mars 29, 2011 - Why Can't You Just Listen?!

Var hos min nya käk-specialutbildade läkare idag. Så jävla bra var han inte. Knäckte till min rygg å kände efter på min käkmuskulatur och konstaterade att det var nåt fel med den. VA? Har jag ett fel med min käke?! Det är ju inte därför jag är här! IDIOT! Sedan har han mage att säga att han inte vill göra nån röntgenbild eftersom han inte tycker att det är nödvandigt. Istället så skickar han mig vidare till en tandläkare för att kolla om mina visdomständer sitter för högt å sedan till en sjukgymnast utan en egentlig anledning. Anledningen är mest troligt att han tjänar inte så mycket pengar på att behandla mig eftersom jag inte är personförsäkrad.
Har märkt att man måste vara personförsäkrad i tyskland för att få nån riktig hjälp eftersom läkarna tjänar mer pengar på de personerna.  Eller så måste man känna nån som känner en läkare som inte bryr sig om sånt eller har en privatmottagning som tar betalt oavsett vilken försäkring man har.

Hela dagen har jag försökt hitta en ny läkare. Jag å Thomas har för att citera honom "sparkat på varje sten". Schicki var helt underbar. Ole nämde att Schicki kände nån duktig läkare så jag ringde honom å lämnade ett röstmeddelande till honom. En halvtimme senare kommer han med en lista full med namn på läkare som ska va bra med käkar.
Så nästa torsdag är det dags för nästa läkarmöte. Så nu är det hålla ut tills dess å hoppas att den nya läkaren är bättre. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Får väl börja spränga stenarna istället. Alternativet att åka hem till Sverige å Tello lät väldigt lockande idag.

Annars har det inte hänt så mycket här. Våren har kommit. Gräset är grönt, vissa blommor har också kommit å snart slår träden ut. Å Edlunds säljer glass som aldrig för. Är rent skrämmande hur mycket glass vi kan sälja på en helg. Man kan lätt bli mörkrädd.



Sometimes i feel cold as steal. Broken like i'm never gonna heal.
Allmänt | | Kommentera |
Upp