Jobb, Jobb, Jobb å lite mer Jobb

Ja jag har ju som ni kanske märkt varit borta från både bloggen å från msn i snart 3 veckor. Min frånvaro kan bara förklaras med en sak:Jobb. Och jo jag har internet som oftast när jag är i Pite men jag orkar aldrig skriva nåt på bloggen när jag slutat. Å med msn så laggar internet om jag loggar in där så...det händer att jag loggar in men det är inte ofta.
Måste nämna att jag har träffat Stefan Liv. Och för er som inte vet vem det är...GOOGLA!! Men han spelar hockey. Har varit målvakt för svenska landslaget. Och jag har hans autograf. Har även lagat mat till honom!!! Hur coolt är inte det?!

Annat än det så händer inte så mycket i mitt liv just nu. Under PDOL så fick vi inte längre sova i vår stuga som vi brukade ha utan fick flytta in i en minisvit. Inte illa måste jag säga. Ska försöka få mig en av rummet senare.

Grattis Jessica som fyller 20 idag(måndag) Hoppas du fick en fin dag trots att varken jag,Tobbe eller Macke var kvar. Men chefen kanske umgicks med dig lite;P

Lycka till också till Mr Mini idag som är in the Army now!
          
Idag har jag även sagt hejdå till min lägenhet i Ske-å. Var ändå lite sorgligt. Men den har varit fin.



Sen har jag även flyttat en soffa å en säng med mina två systrar. Tack Emelie för att du stod ut med mig ikväll å min konstiga familj. Du är en klippa!!
Ska lägga upp bilder när mitt rum här hemma i Kvarnbyn är klart.

Men nu ska jag se en film eller läsa en bok eller nåt å sedan dra mig mot drömmarnas land igen.

Är tvungen att ladda upp dessa filmer...Ena är ju så rolig å den andra är ju så fin.


Allmänt | | Kommentera |
Upp