April 30, 2011 - Vuxenpoäng

Nu är det fanimej dags igen för en liten uppdatering.
Har hänt litegrann sen sist. Har fått en del vuxenpoäng:( Thomas å Ida förstod först inte uttrycket men nu frågar de ibland om jag fått några nya å hur många jag får om jag lämnar Twilight.
Men det kommer jag inte göra än på ett bra tag...lär väl va 89år å fortfarande ha Edward på väggen. Jo jag är gift med honom Jenny. Vi har aldrig träffats men nog är vi gifta alltid;P

Näe vuxenpoäng har jag fått eftersom jag köpt en frys. Mitt frysfack som jag har i mitt kylskåp är så dåligt att jag knappt kan få iskuber att hålla sig frysta. Så det bar iväg till Expert i Wehrda. Där jag hittade min lillla frys för €99. Men jag fick den för €10 billigare eftersom de hade sett en puckla i dörren. Puckla är fel ord egentligen. Den är för liten för att ens ha ett ord.



Den är så liten å söt. Å nu står den å brummar lite hemtrevligt i mitt lilla kök.

Men det är inte de enda vuxenpoäng jag fått den senaste tiden.
Har även hittat detta i min kran i köket. Okej ärligt så var det inte jag som skruvade fram det, det var min hyresvärd. Men det var jag som hittade vattnet som droppade innan det orsakade en stor vattenskada i hela huset. Så vuxenpoäng till Johanna.

Springer också omkring nu mellan läkare alla mina lediga dagar. Det känns lite konstigt när man har kommit hem från de allihopa. Eftersom jag inte vill be Thomas om ledigt alla dagar i veckan så försöker jag lägga alla på en dag så när jag kommer hem mår jag ofta lite illa å konstigt. Geschnetzlet som Sandy brukar säga. För min kiropraktor heter schnetzler i efternamn. Schnetzler betyder att man skurit nånting i små bitar, ungefär som pytt i panna i Sverige. Thomas brukar kalla honom för Schnitzel.


Har också träffat två svenska pojkar som bräckt Magda & Matte. De kom från Borås å skulle cykla ner till Malaga. De hade stannat i Marburg för att äta å av en slump hittade de Edlunds.
De var tvungna att va i Malaga innnan den 20 maj för dåe hade de bokat ett flyg tillbaka till Sverige.
Men en av dem hade samma inställning innan de åkte som Magda haft när hon va liten. Att det måste va lättcyklat eftersom det måste va nerförsbacke hela vägen;P Men efter att ha kommit in i Tyskland så hade han snabbt ändrat sin menning.


.......För att säga som Tomten: SEXYTIME!



En svag människa väntar på tillfället,
En vanlig tar emot det,
En stor skapar det.
Allmänt | | Kommentera |
Upp