27/8-Segdagen

Dagen började segt.
Skolan gick också väldigt segt. Började med religion. Var lite äckligt när Siv skulle berätta hur woodoo-folk flörtar. Tänker inte upprepa det hon sa men äckligt var det å innehöll blod, skor och kött.
Efter det hade vi lite engelska. Ska börja läsa änglar å demoner på engelska. Ska bli relativt enkelt med tanke på att jag redan läst den på svenska.
Fick stressäta lunch för att vi hade ett inackmöte vid 12.20.
Efter mötet hade vi samhälls å projekt och företagande. Var så trööt. Jag orkade inte ens hålla upp huvudet medans hon pratade. Men som tur är så har vi en bra lärare som aldrig blir sur.
Efter skolan slutat drog jag hem igen. Emelie kom efter ett tag. Hon hade varit på staan å köpte en ny väska. Jag fick hennes gamla. MEGASNÄLLT av henne.
Sedan for jag, Emelie å hennes kille Joel till E4:n för att käka lite. Mötte upp med Mr Mini å Mini Mini(aka Erik å hans lillebror Tobias). Vi åt lite tacos. Sedan drog Emelie å Joel hem till Ursviken.
Jag, Erik å Tobias satt kvar ett tag å pratade lite. Drog sedan vidare upp till min lägenhet där vi satt å pratade ett tag till.
Sedan for det tillbaka till sig å jag satte mig för att se X-Men.
Imorr'n blir det bageri på skeria å sen förhoppningsvis lite heroes.
God natt
Allmänt | | Kommentera |
Upp